Over ons

So Nice Light & Show Equipment

Een professionele oplossingen voor uw activiteiten op het gebied van bedrijfsfeesten, modeshows, beurzen, productpresentaties, grote evenementen of tentfeesten. Wij zijn gespecialiseerd in het opleveren van totaaloplossingen in samenwerking met u als opdrachtgever. Team So Nice bestaat uit vakkundige professionals die uitsluitend met behulp van hoogwaardig licht- en show-equipment de focus leggen op de uitstraling van een locatie.

Sinds 1 januari 2015 hebben wij onze krachten gebundeld met Innovation Audio. Innovation Audio is specialist als het gaat om professionele geluidstechniek in de breedste zin van het woord. Door deze samenwerking kunnen wij u een compleet pakket aanbieden van professioneel licht, video én geluid.

Naast het verzorgen van diverse (zakelijke) evenementen en festivals kunt u ook bij ons terecht voor de losse verhuur van licht, geluid, beeld en truss. Zo verhuren wij losse tv-schermen in diverse formaten tot complete Led Video Walls, geluidssystemen, lampen, beamers, etc.

Uiteraard wordt u hierin geadviseerd en begeleid door onze technici.

Zoeken

Direct contact!

Wilt u meer info over wat So Nice Light & Show Equipment zou kunnen doen voor u? Neem dan geheel vrijblijvend contact op met:
Jorik HommaBusiness manager
T. +31 (0)547 335639
E. info@sonice.nl 
 

Contact

Eeftinkstraat 2
7496AG Hengevelde


+31 (0)547 335639
info@sonice.nl 

 

© 2018 SO NICE. All Rights Reserved. Designed By MarkT-DEsign

Zoeken