Branch oplossingen

Wij beschikken over een breed scala aan professionele licht-, video- en geluidsapparatuur. Hierbij moet onder andere gedacht worden aan movingheads, stoboscopen, blinders, spots, controllers etc. Het is mogelijk om deze apparatuur los bij ons te huren.

Uiteraard wordt u geadviseerd en begeleidt door onze technici en kunt u rekenen op 24/7 service. De apparatuur is af te halen bij ons magazijn, maar het is ook mogelijk om het transport en op/afbouw door ons te laten verzorgen.

Bekijk hier onze verhuurlijst.

Voorkant prijslijst

Met de juiste toepassing van licht, geluid en video zorgen wij ervoor dat uw evenement de uitstraling krijgt die u voor ogen heeft. In de loop der jaren hebben wij een breed portfolio opgebouwd.  Of het nou gaat om productpresentaties, beurzen, modeshows of congressen, ons team weet iedere locatie om te toveren naar uw wensen en eisen.

De afgelopen jaar hebben wij onder andere presentaties verzorgd voor de Interbride, het Europees Parlement en Friesland Campina. Klik hier voor meer referenties.

 

Door onze creatieve professionals, brede kennis en kwalitatief hoge apparatuur van a-merken zijn wij in staat uw theaterproductie de uitstraling te geven die u wenst. Onze jarenlange ervaring met theaterproducties zorgt ervoor dat u zich kunt focussen op uw eigen werkzaamheden.

 

Al enkele jaren zijn wij een trouwe partner op het gebeid van diverse live entertainment evenementen. Zo verzorgen wij jaarlijks licht en geluid voor Rijnweek Rhenen en Zomerfeesten Hengevelde. Ongeacht de grootte van het evenement; kwaliteit en uitstraling zijn ons belangrijkste uitgangspunt.

Sinds 1 januari 2015 hebben wij onze krachten gebundeld met Innovation Audio. Innovation Audio is specialist als het gaat om professionele geluidstechniek in de breedste zin van het woord. Door deze samenwerking kunnen wij u een compleet pakket aanbieden van professioneel licht, video én geluid.

Ons team onderhoudt contact met artiesten over technische aspecten en met verschillende leveranciers (bv. een tenten- of podiumbouwer) om er voor te zorgen dat uw evenement tot in de puntjes is verzorgd.  

Zoeken

Direct contact!

Wilt u meer info over wat So Nice Light & Show Equipment zou kunnen doen voor u? Neem dan geheel vrijblijvend contact op met:
Jorik HommaBusiness manager
T. +31 (0)547 335639
E. info@sonice.nl 
 

Contact

Eeftinkstraat 2
7496AG Hengevelde


+31 (0)547 335639
info@sonice.nl 

 

© 2018 SO NICE. All Rights Reserved. Designed By MarkT-DEsign

Zoeken